ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συναυλία των “Μελωδών της Παράδοσης” στο Κάστρο Πλαταμώνα στις 31 Ιουλίου
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σας προσκαλεί σε μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά με τους “Μελωδούς της Παράδοσης” την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στις 9 μμ στο Κάστρο του Πλαταμώνα.

Οι “Μελωδοί της Παράδοσης”, το σχήμα έντεχνης και παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής που αποτελείται από ερασιτέχνες μουσικής της Κατερίνης, θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στο έργο του Απόστολου Καλδάρα για τη Μικρά Ασία. Συγκεκριμένα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από δύο δίσκους του Καλδάρα “Μικρά Ασία” και “Βυζαντινός Εσπερινός”. Θα ακολουθήσουν τραγούδια έντεχνα σε παραδοσιακούς δρόμους, από τους Χαΐνηδες, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Σωκράτη Μάλαμα, κ.α., ενώ θα ακουστούν και κρητικές μπαλάντες.Παίζουν και τραγουδούν:

Δημήτρης Καραμούζας, κανονάκι, κιθάρα
Γιώργος Κωστόπουλος, μαντολίνο, μπαγλαμάς, μπουζούκι
Νίκος Αποστολίδης, λύρα
Κώστας Σιδηρόπουλος, ταμπουράς
Μιχάλης Τσίκρας, κρουστά
Ελένη Νικολοπούλου, πλήκτρα
Γιώργος Καραμούζας, κιθάρα
Γιώργος Αμανατίδης, μπάσο

Τραγουδούν:


Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, τραγούδι, κιθάρα
Καίτη Δάμπαση, τραγούδι
Μαρία Καραμούζα, τραγούδι
Βασιλική Κωστοπούλου, τραγούδι

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]