ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Βουλή 200 εδρών & θέσπιση Σώματος Γερουσίας! – Καινοτόμες πολιτικές προτάσεις από την ένωση «καραμανλικών» & «σαμαρικών»
Πάνε σε ιδρυτικό συνέδριο - Εξέτασαν τις πρώτες 100 υποψηφιότητες στελεχών για τις εθνικές εκλογές
Mείωση των βουλευτικών εδρών στις 200 από 300 και θέσπιση Σώματος Γερουσίας, προτείνει η ομάδα εργασίας που έχουν συστήσει πρώην κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων Κ.Καραμανλή και Α.Σαμαρά, Σ.Τσιτουρίδης, Ν.Νικολόπουλος, Ν.Καραχάλιος κλπ, μαζί με τον επικεφαλής του κόμματος Ελεύθερη Πατρίδα, Νίκο Βασιλειάδη!


Τα στελέχη διαχώρισαν την θέση τους από την παρούσα διακυβέρνηση και είναι έτοιμοι για κάθοδο στις εθνικές εκλογές με νέο πολιτικό φορέα στην εκλογική μάχη «όποτε και αν προκηρυχθούν εκλογές μέχρι το τέλος της συνταγματικής θητείας της νυν κυβέρνησης».

Ιδιαίτερη σημασία έχουν κάποια βασικά σημεία της διακήρυξης αρχών που εγκρίθηκε:

– Μείωση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων από 300 σε 200, κάτι που δίνει την σχετική δυνατότητα το Σύνταγμα, συν 15 βουλευτές εκλεγμένους από την ομογένεια και

– Θέσπιση Σώματος Γερουσίας

Όπως αναφέρουν στην σχετική ενημέρωση Τύπου μετά την ολοκλήρωση της πρώτη συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής

«Στην συνεδρίαση παρουσιάστηκαν το καταστατικό και η ιδρυτική διακήρυξη του υπό ίδρυση κόμματος, καθώς και το σχέδιο Προγραμματικής Διακήρυξης, συνιστώμενο σε 21 πολιτικές προτεραιότητες, με τρεις (3) πυλώνες για τους Θεσμούς, την Οικονομία και την ενίσχυση της Κοινωνικής Συνοχής, καθώς και μία πρόταση για το περιβάλλον και μία θέση για τη χαίνουσα πληγή του δημογραφικού.

Ταυτὀχρονα, τέθηκαν υπόψη της ομάδας και θέσεις που αφορούν τους νέους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Οι θέσεις αυτές θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση

Ο τίτλος του κόμματος θα επικυρωθεί στο Ιδρυτικό Συνέδριο στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη καταγράφηκαν και αξιολογήθηκαν οι πρώτες 100 υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, οψέποτε αυτές γίνουν.


Προχωράμε δυναμικά για να πάει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».


pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]