ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ - ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 19 & 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022


Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ" σας προσκαλεί στο πανηγύρι για τη γιορτή του Προφήτη Ηλία στα Καταλώνια.

Δύο βραδιές (19 & 20 Ιουλίου), με διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα κάθε βράδυ, αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κόσμου, όπως κάθε χρόνο. Έτσι...

δίνεται μια ευκαιρία στον κόσμο, ώστε να απολαύσει εξαιρετικό φαγητό και να χορέψει συνοδεία πλούσιας παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής σε ένα δροσερό και γραφικό περιβάλλον στο φιλόξενο χωριό των Καταλωνίων.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]