ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Δεν υπάρχει συνταγή - Ήμουν συστηματική»: Η φοιτήτρια που αποφοίτησε με «απόλυτο» 10άρι μιλά στο OPENE. Χατζηδημητρίου/Screenshot


«Διάβαζα, ήμουν συστηματική και ίσως με βοήθησε μια παραπάνω ικανότητα και μπορεί και η τύχη» δήλωσε στην τηλεόραση του OPEN η αριστούχος των Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ελίνα Χατζηδημητρίου αποκαλύπτοντας το τρίπτυχο της επιτυχίας της, καθώς είναι η πρώτη φοιτήτρια που πετυχαίνει το απόλυτο «10» στο πτυχίο της.

Ειδικότερα, η νεαρή έλαβε βαθμό πτυχίου 10 και πρόκειται για το πρώτο «απόλυτο» 10άρι της Σχολής Θετικών Επιστημών σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της.


Μάλιστα, είναι και το πρώτο απόλυτο 10 της ΣΘΕ που παίρνει γυναίκα μαθηματικός.«Νομίζω δεν υπάρχει κάποια συνταγή, ήμουν συστηματική, πήγαινα στις παρακολουθήσεις, κρατούσα σημειώσεις» τόνισε η ίδια για την επιτυχία της και εξέφρασε την επιθυμία να σπουδάσει μεν στο εξωτερικό αλλά να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.


ethnos.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]