ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


1ος Πανελληνιονίκης ο Κατερινιώτης αθλητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Μακρίδης στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16 - ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1ος Πανελληνιονίκης αναδείχτηκε ο Κατερινιώτης αθλητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Μακρίδης στα 100μ με εμπόδια της κατηγορίας Κ16.

Επίσης...


ήταν 3ος με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4 Χ 200μ του ΠΑΟΚ.


Ο Γιάννης Μακρίδης θα επιλεγεί στην μεικτή ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα αγωνιστεί το προσεχές φθινόπωρο σε αγώνα επίλεκτων.

Γυμνάζεται στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης υπό την επίβλεψη του επίσης Κατερινιώτη Ομοσπονδιακού προπονητή Βαρυτιμίδη Χάρη.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]