ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Προκλητική επίθεση της Yeni Safak στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ: Ο προστάτης της FETO έγινε Ελληνολάγνος

Π


Στο στόχαστρο της φιλοκυβερνητικής Yeni Safak (Γενί Σαφάκ) μπήκαν ο Έλληνας βουλευτής, Ιλχάν Αχμέτ, του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ, όπως αναφέρεται) και ο Οντέρ Μουμίν, ο δήμαρχος του Ιάσμου (Yass?koy, αναφέρεται), οι οποίοι δεν σταματούν – σύμφωνα με την εφημερίδα- τις δηλώσεις που στοχεύουν την Τουρκία.
«Γνωστός για την υποστήριξή του στην οργάνωση FETO, ο Αχμέτ έχει γίνει πλέον Ελληνολάγνος», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Γενί Σαφάκ», προσθέτοντας ότι οι δυο τους εκδιώχθηκαν από το Συμβουλευτικό Συμβούλιο της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκης.


Η πιο φθηνή & πλήρης ασφάλεια αυτοκινήτου!
…με σύγκριση σε έως και 27 εταιρίες


Σύγκρινε Τώρα

«Την ώρα που οι σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας επιδεινώνονται λόγω του παράνομου εξοπλισμού των νησιών του Αιγαίου, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ του Κόμματος ΚΙΝΑΛ της Ροδόπης, γνωστός για την εγγύτητά του με την FETO, και ο δήμαρχος του Ιάσμου Οντέρ Μουμίν βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο. Ο Αχμέτ, που εμφανίζεται στις τελετές εξοπλισμών που αγόρασε η Ελλάδα με στόχο την Τουρκία, στηρίζει και τα μέλη της FETO που κατέφυγαν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

 Εικάζεται ότι ο Αχμέτ νοίκιασε το σπίτι του σε κάποιους φυγάδες. Αποκαλύφθηκε ότι ο Αχμέτ, ο οποίος συναντήθηκε με τους διευθυντές του ιδρύματος που όρισε η Ελλάδα χωρίς τη συγκατάθεση της κοινωνίας της Δυτικής Θράκης, έδωσε και στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ πληροφορίες για την Τουρκία», υποστηρίζει η εφημερίδα, η οποία συνεχίζει:


«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αχμέτ ήταν η δήλωση που έκανε στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα Χρόνος. Επικρίνοντας το Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ο Ιλχάν είπε: “Το καθήκον των προξένων και οποιουδήποτε διπλωμάτη είναι να μην ασχολούνται με τις εσωτερικές υποθέσεις της μειονότητας. Λόγω της Λωζάνης το ενδιαφέρον του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή για τη μειονότητα είναι αποδεκτό μέχρι ενός σημείου. Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της μειονότητας”».                                                                                 ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *