ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


O Γιάννης Μπουτάρης στην Κατερίνη – Παρουσίασε το βιβλίο του «Ο Τρύγος»

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΤΡΥΓΟΣ» του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης και για πάντα οινοποιού Γιάννη Μπουτάρη έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Θεατράκι του Πάρκου Κατερίνης στο πλαίσιο των ΕΑΡΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ της Εστίας Πιερίδων Μουσών με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Κατερίνης.

Η παρουσίαση έγινε από τον αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Νταντάμη και το μέλος της Εστίας Πιερίδων Μουσών Διονύση Ζαρώτη.

Η αρχική ιδέα της πρόσκλησης προς τον Γιάννη Μπουτάρη ανήκει στον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Κατερίνης Γιώργο Τσαλό που συνάντησε τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης σε βράβευση των Πιεριέων οινοποιών τον περασμένο Μάιο.

Η συμπαθητική εκδήλωση που με αρτιότητα διοργανώθηκε από τους δύο φορείς της πόλης είχε όλα τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας.

Και ευρηματικότητα, και εκπλήξεις, και πνεύμα. Γενικά ήταν κάτι διαφορετικό.

Τα τραγούδια του κρασιού που μια άρτι διοργανωθείσα κομπανία τραγούδησε ήταν μέσα στο θέμα, ο χώρος ονειρικός και η ατμόσφαιρα ανάλογη.
Ο κόσμος βέβαια δεν ήταν πολύς. Αλλά λίγος και καλός.

Ο Γιώργος Νταντάμης ήταν η έκπληξη της βραδιάς , που μελέτησε καλά το βιβλίο και παρουσίασε τον τρύγο της ζωής του πρώην δημάρχου, που σιωπηλός άκουγε τους δύο παρουσιαστές να φυλλομετρούν τη ζωή του, μιας και το βιβλίο στηρίζεται σε ημερολόγια ζωής που κρατούσε για χρόνια στο συρτάρι του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πάνελ αποτελούσαν τρεις Βλάχοι. Οι Νταντάμης, Μπουτάρης και Ζαρώτης, αλλά αυτό παραδόξως δεν αποτέλεσε πρόβλημα και ο λόγος διαμοιράστηκε ισομερώς και με απόλυτη σύμπνοια…

Όμως εξήντα χρόνια τρύγος δεν αρκούν στο Γιάννη Μπουτάρη, και αυτός ο αιώνιος έφηβος, όπως είπε ο Διονύσης Ζαρώτης συνεχίζει…

Μ. Κορομήλη


olympiobima.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]