ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Kαλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας παιδιών «Βενιαμίν»
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας παιδιών «Βενιαμίν» σε συνεργασία με τους γνωστούς μας πλέον Αγγέλους της Ασφάλτου του Choppers Riders Club Katerini.

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε και ο Σύλλογός μας με τα παιδιά του Πολυχώρου μας Καφέ Κομπολόι. Η συμμετοχή των παιδιών και των γονέων υπήρξε μεγάλη.

Στην όμορφη γιορτή συμμετείχαν και τα παιδιά από τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης τα οποία είχαν την χαρά να γίνουν για λίγο πυροσβέστες, καθ όσον στο σημείο υπήρξε επανδρωμένο Πυροσβεστικό Όχημα, το οποίο μας διέθεσε η Π.Υ για τον σκοπό αυτό. Ώστε η εκδήλωση να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Η μέχρι τούδε συνεργασία μας με τον Συλλόγου Προστασίας παιδιών «Βενιαμίν» μαζί με τους μοτοσικλετιστές του Chopper Riders Club Katerini είναι εξαιρετική πάντα προς όφελος των παιδιών. Και είμαστε σίγουροι για την συνέχιση των πετυχημένων από κοινού δράσεων μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου, Βουλευτές και Δημοτικοί Άρχοντες. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη για την συνέχιση του έργου μας. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Αγαπητοί μας φίλοι του «Βενιαμίν», αγαπητοί μας φίλοι του Choppers Riders Club Katerini, φίλοι εθελοντές. Ευχαριστούμε για την υπέροχη γιορτή χαράς για την οποία διαθέσατε κόπο και χρόνο. Τα χαμόγελα των παιδιών υπήρξαν για όλους μας η καλύτερη ανταμοιβή.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεωργιάδης Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]