ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ανακοίνωση – Πρόσκληση: Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών “I can’t BREATHE” για τη δυσωδία στην πόλη

Φίλες και φίλοι, μέλη της ομάδας “I can‘t BREATHE“

ΕΠΕΙΔΗ η μπόχα είναι ακόμα εδώ και πολιορκεί την πόλη και τα σπίτια μας

ΕΠΕΙΔΗ δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω, ούτε να τη συνηθίσουμε και να τους αφήσουμε στην ησυχία τους, όπως κάποιοι ίσως προσδοκούν

ΕΠΕΙΔΗ δεν παραχωρούμε το δικαίωμα σε καθαρό αέρα,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ στο πιο σημαντικό ραντεβού για τον αγώνα που δίνουμε.

Υπάρχουν νέες ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον αγώνα που δίνουμε για την ποιότητα ζωής, για την υγεία μας. Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις και ιδέες. Ελάτε να συζητήσουμε και να συναποφασίσαμε τα επόμενα βήματα της Ομάδας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ. Θα σας περιμένουμε στο Δημοτικό Θέατρο στο Πάρκο της Κατερίνης την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:30.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Συντονιστική Επιτροπή

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *