ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» διοργανώνει δράση εθελοντικής αιμοδοσία

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ “HOMEMARKT ACTION ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ”.
Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HomeMarkt», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών, αλλά και για την επάρκεια των αποθεμάτων αίματος της χώρας, διοργανώνει δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο συνεδριακό κέντρο “ΕΚΑΒΗ”.

Για τους λόγους αυτούς, η HomeMarkt, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο “ΕΚΑΒΗ”, από τις 09πμ έως τις 13:30μμ.

Η αιμοληψία διενεργείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό του ΓΝΚ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των μεταγγίσεων ασθενών, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Τονίζουμε ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:Να είσαι 18-65 ετών
Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία
Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες
Να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας
Να μην έχεις καταναλώσει αλκοόλ
Εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες
Εάν έχεις νοσήσει ή εμβολιαστεί για τον covid19 να έχουν παρέλθει 2 μήνες


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *