ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Φουάτ Οκτάι: «Αφοπλίστε τα νησιά αλλιώς θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους»«Ειρηνευτική επιχείρηση» η εισβολή στην Κύπρο!
O Toύρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι απείλησε για μία ακόμα μία φορά την Ελλάδα με πολεμικές δηλώσεις από την Κύπρο «απαιτώντας» τον αυτοαφοπλισμό μας και την αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών αλλιώς όπως λέει «θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους».


«Την περασμένη εβδομάδα σε επίσκεψη που έκανε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στον ελληνοκυπριακό τομέα, χωρίς ντροπή και συστολή παρομοίασε το νησί αυτό στο οποίο κυριαρχεί η ειρήνη με την Ουκρανία και έβγαλε γλώσσα κατά της “Ειρηνευτικής Επιχείρησης”.

Και μάλιστα αυτά τα λέει, ο πρωθυπουργός μιας χώρας που με ξεκάθαρη παράβαση των διεθνών συμφωνιών, εξόπλισε τα νησιά του Αιγαίου.

Αν το συντομότερο δυνατό δεν πραγματοποιηθεί ο αφοπλισμός των νησιών του Αιγαίου, τότε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των συμφωνιών, θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία των νησιών».

pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *