ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου
Πραγματοποιήθηκε η υπογραφή “Σύμβασης Έργου” μεταξύ του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστασίου Μανώλα και του εκπροσώπου της εταιρείας ΜΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε. κ. Δημητρίου Μπουντώλα, για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Επισκέψιμης Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε:

«Η Επισκέψιμη Μουσειακή Αποθήκη Μακρυγιάλου αποτελεί ένα κόσμημα για το δήμο μας. Με την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου έργου θα βελτιωθεί τόσο η εικόνα του συγκεκριμένου κτηρίου όσο και της ευρύτερης περιοχής. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της Μουσειακής Αποθήκης όχι μόνον εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, με τον εμπλουτισμό της με νέα εκθέματα. 

Εκθέματα που η ανασκαφική σκαπάνη ανέσυρε από εδαφικές περιοχές του δήμου μας αλλά προς το παρόν ”φιλοξενούνται” αλλού. Με τον εμπλουτισμό της η Μουσειακή Αποθήκη θα γίνει περισσότερο ελκυστική και Επισκέψιμη ».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]