ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πέτρος Κιάφας: Το καλοκαίρι και ο τουρισμός, η φροντίδα του περιβάλλοντος και η μέριμνα για εξέλιξη του τουρισμού μας
Εκφράζοντας πιθανώς και πολλούς που ανησυχούν (εδώ και καιρό) για την κατάσταση της θάλασσας και του τουρισμού μας, η δημοτική παράταξη “Προοπτική για τον Δημο-τη”, οι σύμβουλοι της, τα μέλη της και οι φίλοι της, θέλουμε σήμερα να συγχαρούμε τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου προσωπικά και,

 στο πρόσωπο του Βαγγέλη Γερολιόλιου, όλη την σημερινή διοίκηση, για τα εκπληκτικά αντανακλαστικά που επέδειξε σήμερα, να ανακοινώσει ότι οι θάλασσές μας είναι καθαρές, χωρίς μόλυνση και μάλιστα αντιστοιχούν σε «ύδατα κολύμβησης εξαιρετικής ποιότητας», σε ελάχιστο χρόνο μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση της ΠΕ Πιερίας και της Αντιπεριφερειάρχη.

Θα ευχόμασταν, δήμαρχος και διοίκηση, να είχαν τα ίδια τουλάχιστον αντανακλαστικά, όταν προέκυψε το πρόσφατο θέμα από δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης και αντί γενικοτήτων και γενικεύσεων να είχαν με την ίδια ταχύτητα πραγματοποιήσει δειγματοληψίες και αναλύσεις και των νερών και των υλικών που μας προβληματίζουν, αντί να παρακολουθούν συζητήσεις και ενέργειες άλλων. Στο χρόνο που διέρρευσε ανεκμετάλλευτος, υπήρξε – κατά την διοίκηση του Δήμου μας – ζημιά στον τουρισμό μας που θα μπορούσε, ωστόσο, εύκολα και άμεσα να αποφευχθεί, συμπληρώνουμε εμείς, αν η σημερινή διοίκηση είχε πράξει με γρήγορα αντανακλαστικά, αντί να παρακολουθεί αψιμαχίες άλλων, με κόστος την ομαλή πορεία της σεζόν και της τουριστικής κίνησης, όπως η δημαρχία μας ισχυρίζεται.

Δεν αρκούν οι ευχές για “καλό -και τουριστικά- καλοκαίρι”…

Το καλοκαίρι και ο τουρισμός, η φροντίδα του περιβάλλοντος και η μέριμνα για εξέλιξη του τουρισμού μας, απαιτούν εύστοχες, άμεσες πράξεις και αντιδράσεις και όχι απαθείς, υπομονετικούς παρατηρητές.

Οι επιδόσεις της δημαρχίας επιβάλλουν την μέγιστη επαγρύπνησή μας.

Καλό καλοκαίρι, σε όλα τα επίπεδα.Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *