ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η εορτή των αποστράτων συνταξιούχων ΕΛΑΣ
Η Κυριακή των Αγίων Πάντων είναι η ημέρα τιμής για τους απόστρατους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι η ημέρα αναγνώρισης της εθνικής και κοινωνικής προσφορά τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Στον Καθεδρικό Ναό της Θείας Ανάληψης παρουσία εκπροσώπων της Βουλής, των Σωμάτων Ασφαλείας και Αποστράτων του Σώματος τελέστηκε δοξολογία.

Η Υπαστυνόμος Α’ Ευαγγελία Τρικαλοπούλου διάβασε την ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ο Διευθυντής της Αστυνομίας Πιερίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Τζήμας σε μήνυμά του ανέφερε:

“Τιμούμε σήμερα όλους εκείνους που με το μόχθο, τον αγώνα, την αυταπάρνηση και τη θυσία τους ενίοτε, επέτρεψαν σ’ εμάς τους νεότερους να είμαστε περήφανοι που τους διαδεχθήκαμε, σ’ αυτή την κοπιώδη επαγγελματική διαδρομή.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο και τις παρακαταθήκες που μας άφησαν καθώς και για την συνδρομή που εξακολουθούν να παρέχουν στο Σώμα και την κοινωνία.”

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *