ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η τουρκική προκλητικότητα
Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και στο Eurogroup συζητούνται αυτές τις μέρες το βέτο της Τουρκίας για την Σουηδία και Φινλανδία καθώς επίσης και οι συνεχείς εντάσεις, απειλές και προκλήσεις που δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου με το κάζους μπέλι, την γαλάζια πατρίδα, αποστρατικοποίηση κλπ.

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης


Επανήλθε έτσι στην επικαιρότητα κι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αιώνες γλωσσολόγους, θεολόγους και άλλους επιστήμονες, δηλαδή ποια γλώσσα άραγε να μιλούσαν οι πρωτόπλαστοι στον παράδεισο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και μελέτες από διεθνείς οργανισμούς και πανεπιστήμια, οι ειδικοί κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:

Ο Αδάμ και η Εύα μιλούσαν σίγουρα Ιταλικά, διότι η γλώσσα αυτή εκφράζει καλύτερα τον έρωτα (Ρωμαίος και Ιουλιέττα, Αντώνιος και Κλεοπάτρα, αμόρε μίο, κλπ.).

Ο καταραμένος όφις τους εξαπάτησε στα Αγγλικά, διότι η γλώσσα αυτή είναι η πιο κατάλληλη για τη διπλωματία (όπως δηλαδή είναι τα διάφορα επίσημα κοινά ανακοινωθέντα κλπ.).

Τέλος, μετά που αμάρτησαν οι πρωτόπλαστοι, ο οργισμένος άγγελος τους έδιωξε από τον παράδεισο, στα Τουρκικά!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]