ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Από την Πέμπτη 23/06 & κάθε ΠέμπτηMε γνώμονα την πρόληψη και την προστασία της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ ξεκινούν και πάλι από την Πέμπτη 23 Ιουνίου και θα διενεργούνται κάθε Πέμπτη, οι μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης, τριγλυκεριδίων, αιμοσφαιρίνης και αιματοκρίτη. Οι εξετάσεις θα διενεργούνται αποκλειστικά στο ιατρείο του Α΄ΚΑΠΗ.

Σημείωση: εξακολουθεί να προβλέπεται η δυνατότητα λειτουργίας των ΚΑΠΗ ΜΟΝΟΝ με τη συμμετοχή των μελών που επιδεικνύουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ (η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης διαρκεί έως 90 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο).

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Ι. Συνεχίζουν να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο Νόμος (Εγκύκλιος Δ1α/Γ.Π.17917/2021) και είναι τα εξής:

– Χρήση προστατευτικής μάσκας

– Τήρηση αποστάσεων

– Χρήση αντισηπτικού διαλύματος

– Τήρηση του μέγιστου αριθμού ατόμων

ΙΙ. Είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες υπηρεσίες των ΚΑΠΗ:

– Συνταγογράφηση φαρμάκων και παραπεμπτικών

– Νοσηλευτική φροντίδα (μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης)

– Εγγραφή νέων μελών και ανανέωση κάρτας μέλους για το 2022

ΙΙΙ. Επίσης όπως έχουν ήδη ενημερωθεί τα μέλη, έχει ξεκινήσει η λειτουργία του εντευκτηρίου, καθώς και η πραγματοποίηση εκδρομών, εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

– Α’ ΚΑΠΗ: 2351025563 / 2351025098

– Β’ ΚΑΠΗ: 2351079159

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *