ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Σε επίσημη αποστολή στην Αρμενία ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Βουλής

Πρώτη μέρα εργασιών στην Αρμενία στο συνέδριο με θέμα τη Διδυμοποίηση (Twinning) του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Αρμενίας

Η κυρία Μάνη συμμετέχει μαζί με τους Βουλευτές Χρήστο Δερμεντζόπουλο και Μαρία Κεφάλα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής σε επίσημη αποστολή της Βουλής στην Αρμενία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διδυμοποίησης (Twinning) με την Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Αρμενίας.

Στο εν λόγω έργο, και κατόπιν σχετικής ανταγωνιστικής διαδικασίας, η Βουλή των Ελλήνων ηγείται ως επικεφαλής, έχοντας ως εταίρο το Ιταλικό Κοινοβούλιο.

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών, οι Έλληνες Βουλευτές συζήτησαν με Αρμένιους συναδέλφους τους και υπηρεσιακούς κρατικούς παράγοντες τρόπους περαιτέρω σύσφιξης και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο χωρών.

 

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο προς την Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Αρμενίας, με στόχο τη βελτίωση της νομοθετικής και νομοπαρασκευαστικής λειτουργίας της.

Το συνέδριο θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με παρουσιάσεις και συζητήσεις αναφορικά με την ενίσχυση των κοινοβουλευτικών λειτουργιών της Αρμενίας, την πιλοτική εφαρμογή νομοθεσίας καθώς και τη Συμφωνία εταιρικής σχέσης Αρμενίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEPA).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]