ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης – Δημοτικά Πάρκινγκ: Σε εξέλιξη η ανάπλαση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των χώρων στο Δημαρχείο Κατερίνης και συγκεκριμένα στο αίθριο του κτιρίου, καθώς και στους δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Οι εργασίες γίνονται από τα Δημοτικά Πάρκιγκ Κατερίνης και στην παρούσα φάση επικεντρώνουν στη στεγανοποίηση των καταστημάτων, καθώς και των υπόγειων χώρων στάθμευσης.«Η χρόνια εγκατάλειψη και η έλλειψη ουσιαστικής συντήρησης, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου της πλατείας Δημαρχείου», σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Δημοτικά Πάρκινγκ» Ασημίνα Πούλιου. Όπως τόνισε, ολοκληρώθηκε η στεγανοποίηση της πλάκας εκεί που μέχρι πρόσφατα ήταν ο θερινός κινηματογράφος. Ανάλογες εργασίες είναι σε εξέλιξη στο αίθριο του Δημαρχείου Κατερίνης, ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα εισροής υδάτων στα υπόγεια πάρκινγκ.

 «Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς θα έχει μεταμορφωθεί σε πόλο έλξης για επιχειρηματίες και δημότες. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα στην Επιχείρηση να εκμισθώσει με ευνοϊκότερους όρους τα ισόγεια καταστήματα και σε βάθος χρόνου να κάνει απόσβεση του κεφαλαίου που έχει διαθέσει για την αναβάθμιση τους», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *