ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης – Ευχαριστήριο
Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Βουλευτή Πιερίας κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, για την μεσολάβηση της στην έγκριση δύο (2) Νέων σημαντικών Ειδικοτήτων και ενός (1) Νέου Τομέα στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης.     1. Του Τεχνικού Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, 2. του Υπαλλήλου Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού και 3. ενός Νέου Τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών, για τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και της συνεχούς επιμόρφωσης που είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία, διότι είναι μία διαρκής προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο/η, για κάθε μαθητή – μαθήτρια.

Κατά την επίσκεψη της Βουλευτού στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης από 21 Φεβρουαρίου 2022, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Δ.Σ. Βασ. Δημούση, τέθηκαν θέματα στην κα Βουλευτή τα οποία αφορούσαν την λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, αλλά και την απαραίτητη προσθήκη ενός (1) Νέου Τομέα και Νέων Ειδικοτήτων σε υφιστάμενους Τομείς. Πάγιο αίτημα της Σχολικής μας Κοινότητας εδώ και χρόνια.

Επισκέφθηκε και συνομίλησε με Μαθητές και Μαθήτριες των Τομέων που ζητούν τις Νέες Ειδικότητες στους ήδη υφιστάμενους Τομείς. Ειδικότητες που έχει ανάγκη η Τοπική Κοινωνία της Πιερίας για εργασιακή εξέλιξη των εργαζομένων, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και κατάρτισης. Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Σχολείου κο Απόστολο Τότσικα και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό. Το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του Σχολείου τότε εκπροσώπησε η Γραμματέας του Αναστασία Στεφανή και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων… πέραν του Προέδρου Βασ. Δημούση, η Γενική Γραμματέας Ελένη – Κωνσταντία Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και έκτοτε ήταν σε διαρκή επικοινωνία για το σημαντικό αυτό αίτημα της Σχολικής μας Κοινότητας, τόσο με το Υπουργείο, όσο και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βασ. Δημούση, για να μπορούμε πλέον σήμερα, να μιλάμε για την υλοποίηση του αιτήματος αυτού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
των Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]