ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σας προσκαλεί σε ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική!

Σε πέντε σημεία του Δήμου, στο Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων, στο ρέμα Αγίας Τριάδας Βροντούς, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στην πλατεία της Λεπτοκαρυάς και στο Ανοιχτό θέατρο του πάρκου Λιτοχώρου θα πραγματοποιηθούν επτά συναυλίες, που απευθύνονται σε κάθε ηλικία, με δωρεάν είσοδο.

Από ροκ μουσική έως λαϊκή και έντεχνη έως pop, σας προσκαλούμε να απολαύσετε καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες δυνατές ερμηνείες, ονειρικές μελωδίες και ενορχηστρώσεις.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 (21:00)


Συναυλία με rock μπαλάντες από το Ακουστικό Rock Σύνολο και το Ηλεκτρικό Pop-Rock Σύνολο του Μουσικού σχολείου Κατερίνης στο Ανοιχτό θέατρο του πάρκου Λιτοχώρου.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 (21:00)

Μουσική βραδιά με το Λαϊκό Σύνολο και την Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο Ανοιχτό θέατρο του πάρκου Λιτοχώρου.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 (21:00)

Μουσική Συναυλία από τους «Μελωδούς της Παράδοσης», το σχήμα έντεχνης και παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής από ερασιτέχνες μουσικούς της Κατερίνης, στο Κάστρο του Πλαταμώνα.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 (21:00)

Μουσική εκδήλωση με τη Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», την «Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα» και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς “Εμμανουήλ Κριαράς” στο Αρχαιολογικό πάρκο Λειβήθρων.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 (21:00)

Μουσική συναυλία της Ορχήστρας Νέων Δίου στο Ανοιχτό θέατρο του Πάρκου Λιτοχώρου.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 (21:00)

Μουσική συναυλία με το νεανικό σχήμα «Panik at the opera» στο ρέμα της Αγίας Τριάδας στη Βροντού.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 (21:00)

Μουσική συναυλία του Βασίλη Λέκκα και την Ορχήστρα Νέων Δίου στην Κεντρική πλατεία Λεπτοκαρυάς.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]