ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μορφές-Ψηφίδες
Μια εικαστική έκθεση με την καλλιτεχνική ματιά της κ. Δώρας Μαυροματίδου, στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών Μουσών 2022 της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, λαμβάνει χώρα στην πόλη μας, στο Συνεδριακό Κέντρο Εκάβη έως την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

Τα...

εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου, με πλήθος φίλων και φιλότεχνων που θέλησαν να απολαύσουν τα έργα της δημιουργού και να θαυμάσουν όλα όσα με τόση αγάπη, υπομονή και επιμονή θέλησε να κοινωνήσει μαζί μας. Έργα που με την δύναμη της εκφραστικότητας ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας και μας μετέδωσαν το δημιουργικό πάθος της καλλιτέχνιδας.

Διάρκεια λειτουργίας έως την Τρίτη 21 Ιουνίου

Ώρες Λειτουργίας:11.30_13.30 και 19.00_21.00

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (Εκάβη).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

</