ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια στον Κάτω Άγιο Ιωάννη

Επιπλέον, υλοποιήθηκαν & παρεμβάσεις εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων
 Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Κατερίνης, οι παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη στην Δημοτική Ενότητα Κορινού.

Με στόχο να τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, οι παρεμβάσεις βελτίωσης υλοποιήθηκαν σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις, ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, καθώς και σε όλο το μήκος οδών, όπου παρατηρούνται έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος.

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών εξέφρασε στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργο Κυριακίδη.

«Βελτιώνουμε την καθημερινότητα της πόλης και των κοινοτήτων μας. Αναβαθμίζουμε σταδιακά όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας. Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις οι δρόμοι μας γίνονται ασφαλείς για όλους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 139.034,70 ευρώ εκτός ΦΠΑ, χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνική Δαπάνη.
Παρεμβάσεις εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων

Παράλληλα, στον Κάτω Άγιο Ιωάννη υλοποιήθηκαν εργασίες εξωραϊσμού που επικεντρώθηκαν στην κατασκευή πεζοδρομίων με επίστρωση κυβόλιθων, καθώς και στην πλακόστρωση σκαλοπατιών στην Εκκλησία του χωριού (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου).


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]