ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης της Κατερίνης: Συναυλία λαϊκής και έντεχνης μουσικής

Αγαπητές/οί των τοπικών μέσων ενημέρωσης της πόλης, σας γνωρίζουμε οτι την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 20:30 μ.μ, στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία λαϊκής και έντεχνης μουσικής από παλιούς και νέους καλλιτέχνες της πόλης μας με σκοπό την ενημέρωση της κοινότητας για την πρόταση ίδρυσης “Μουσείο Πόλης” στην Κατερίνη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν γνωστές και άγνωστες εικόνες από την εξέλιξη της πόλης και των ανθρώπων της μέσα από ιδιωτικές φωτογραφικές συλλογές συμπολιτών μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται χάριν της αφιλοκερδούς συμμετοχής των καλλιτεχνών, της αποφασιστικής συμβολής του ΟΠΠΑΠ του Δήμου μας, των χορηγιών ιδιωτών και της υποστήριξης της Εστίας Πιερίδων Μουσών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα της πολιτείας που θα ισχύουν για εκείνη την ημέρα.Με εκτίμηση
Οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης της Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]