ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αγία Τριάδα Βροντούς: Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων του Κυνοφιλικού Ομίλου Πιερίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων που διοργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Βροντούς το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2022.

Στη διοργάνωση, που έχει στόχο την προώθηση της κυνοφιλίας, έλαβαν μέρος 253 συμμετέχοντες (καθαρόαιμοι σκύλοι και οι ιδιοκτήτες τους) από Ελλάδα και εξωτερικό.


Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον κ. Αντώνιο Μάνη, πρόεδρο του Κυνοφιλικού Ομίλου Πιερίας και τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου για την εξαιρετική διοργάνωση της τόσο ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, που έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Δίου-Ολύμπου (Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης, Λαϊκών Αγορών και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, Αντιδημαρχία Δ.Ε. Δίου – Κοινότητα Βροντούς).Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *