ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Ποια άλλη ελληνική εταιρία βγάζει πινακίδες κυκλοφορίας σε οχήματα που κατασκευάζει;

Αυτή είναι η ελληνική εταιρία που εδώ και 25 χρόνια κατασκευάζει «αυτοκίνητα-ρέπλικες» και έχει κάνει χρήση του ευεργετικού νόμου του 2014 για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων μικρής κλίμακας.
Πρόκειται για την εταιρία RCH του Ηλία Γαγανέλη στην Κατερίνη, που έκανε χρήση του νόμου που υπέγραψε από το 2014 ο νυν υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος και αφορά το θεσμικό πλαίσιο για τα ΜΟΙΚ (Μεμονωμένα Οχήματα Ιδιαίτερης Κατασκευής).
Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα, όπως η Βρετανία και η πολιτεία της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, είναι οι μόνες που έχουν νομοθεσία για τα μικρής σειράς παραγωγής ΜΟΙΚ.


Αυτή η νομοθεσία δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους μικρούς κατασκευαστές, οι οποίοι εκ των πραγμάτων δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν στις επενδύσεις μαζικής παραγωγής.

Εδώ και 5 χρόνια η RCH βγάζει και πινακίδες κυκλοφορίας στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους κάτι που έχει δώσει άλλη ώθηση στις πωλήσεις της.Η ελληνική εταιρία τονίζει ότι η κατασκευή των αυτοκινήτων γίνεται στην Ελλάδα, από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς τη χρήση έτοιμων kit που προέρχονται από το εξωτερικό. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, αυτές χαρακτηρίζονται όπως τονίζεται, λογικές και ανταποκρίνονται στην ποιότητα και στην αξιοπιστία της δουλειάς
μας.


Με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του ελληνικού αυτοκινήτου, αυτό της Keraboss, κάνοντας χρήση του ευεργετικό πλαισίου για τα “ΜΟΙΚ’ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις ελληνικών αυτοκινήτων που θα πάρουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδων.Πηγή: caroto.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]