ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Φώντας Μπαραλιάκος: Το φυσικό αέριο στην Κατερίνη

Με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Πιερίας γνωστοποίησε την επέκταση του φυσικού αερίου στην Κατερινη.
 
Ειδικότερα, ο κ. Μπαραλιάκος επεσήμανε πως μετά από επικοινωνία του με στελέχη της διοίκησης της ΔΕΔΑ (www.deda.gr) ενημερώθηκε ότι η σύμβαση της επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Κατερίνη (αφού ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες) υπογράφηκε με την ανάδοχο εταιρεία και αναμένεται τα έργα να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Ο Βουλευτής Πιερίας εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση για την θετική εξέλιξη, καθώς από την αρχή της κοινοβουλευτικής του θητείας η επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου σε όλη την Κατερίνη αποτέλεσε προτεραιότητά του.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Κατερίνη, ακόμη ένα σημαντικό έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησής του. Χαίρομαι που υπήρξα κρίκος αυτής της αλυσίδας. Το φυσικό αέριο θα αλλάξει την ποιότητα της ζωής μας προς το καλύτερο, έχει θετικό πρόσημο για το περιβάλλον και θα προσφέρει ευκαιρίες για την τοπική οικονομία και εργασιακή απασχόληση»

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]