ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παραμελημένος ο Κάτω Αγιάννης Κατερίνης

Ανοικτή επιστολή προς κάθε αρμόδιο

Όψη παραμελημένου χωριού εμφανίζει ο Κάτω Αγιάννης, διαμέρισμα του Δήμου Κατερίνης. Παραμένουν ασυντήρητοι οι δρόμοι, ανεπαρκής ο δημοτικός φωτισμός και αναξιοποίητο το ωραίο υπαίθριο θέατρο.


Ειδικότερα ένας από τους κεντρικούς δρόμους που βρίσκεται περιφερειακά στα βόρεια του χωριού είχε ανασκαφεί προ έτους προκειμένου να αντικατασταθεί η καταστραμμένη από χρόνια άσφαλτος. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε η χαλικόστρωση και ενώ αναμενόταν η ασφαλτόστρωση το συνεργείο αποχώρησε και εγκατέλειψε ημιτελή και επικίνδυνο τον πολυσύχναστο αυτόν δρόμο, καθώς μετά την ανασκαφή του το κατάστρωμα βρίσκεται χαμηλότερα των παρόδιων δρόμων με συνέπεια να προσκρούουν και να υφίστανται βλάβες τα διερχόμενα από τις διασταυρώσεις αυτοκίνητα.

Περαιτέρω μετά τη πάροδο ολοκλήρου χρόνου άρχισε να φθείρεται η χαλικόστρωση και να καθίσταται επικίνδυνος ο δρόμος από τις «νεροφαγιές» που δημιούργησαν οι βροχοπτώσεις. Πρόκειται για ένα δρόμο 300 περίπου μέτρων και είναι κρίμα να παραμένει ημιτελής σε ένα ωραίο προάστιο της Κατερίνης που απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη, έχει ωραία ρυμοτομία, πολύ πράσινο και είναι αμφιθεατρικώς κτισμένο στους ομαλούς λοφίσκους του. Εκτός από το παραπάνω δρόμο και άλλοι δρόμοι του χωριού παραμένουν ασυντήρητοι με λακουβες και αγριόχορτα αθέριστα στις πρασιές.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κτισθεί στο χωριό καινούργια σπίτια-βίλες από ντόπιους και ξένους ιδίως στα βορειοδυτικά όρια [Οικισμός ΓΑΛΗΝΗ],μεταξύ τω οποίων και του υπογράφοντος. Όσον αφορά το υπαίθριο θέατρο στο οποίο παλιότερα γινόταν εκδηλώσεις από τον ΟΡΦΕΟ και άλλους πολιτιστικούς φορείς παραμένει ανενεργό εδώ και χρόνια. Οι κάτοικοι του Κ. Αγιάννη είναι εργατικοί και φιλήσυχοι και ως εκ τούτου δεν προβαίνουν σε ομαδικές διαμαρτυρίες για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Απομένει στους αρμόδιους δημοτικούς φορείς και τοπικούς εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο να επιληφθούν του θιγομένου θέματος. Οψόμεθα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *