ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΔΥΠΑ: Σε μια πλατφόρμα όλες οι ανοικτές θέσεις στον τουρισμό για άμεση πρόσληψη

Ειδική πλατφόρμα με τις ανοικτές θέσεις εργασίας στον τουρισμό φιλοξενεί ο ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) στην κεντρική του σελίδα, προκειμένου οι άνεργοι συναφών ειδικοτήτων να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις ευκαιρίες πρόσληψης που προσφέρονται σε όλη τη χώρα.

Η σχετική λίστα με τις τουριστικές επιχειρήσεις που ζητούν προσωπικό φιλοξενείται στην ιστοσελίδα: www.oaed.gr/psakhno-ghiathesi-erghasias.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έχουν αναρτήσει την αγγελία τους στην ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ, περιγράφοντας το προφίλ του εργαζόμενου που αναζητούν και την ειδικότητά του.

Ηδη 684 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε από τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Τουρισμού, τα οποία κάλεσαν τις τουριστικές επιχειρήσεις να υποβάλουν μέχρι τις 31 Μαΐου τις κενές θέσεις και τις σχετικές ειδικότητες στην πλατφόρμα της ΔΥΠΑ.

Όποιος εργαζόμενος ή άνεργος ενδιαφέρεται για τις θέσεις οι οποίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ, μπορεί να στείλει e-mail στη διεύθυνση: tourismos@oaed.gr, επισυνάπτοντας το βιογραφικό του σημείωμα.

Στο θέμα του μηνύματος, πρέπει να αναγράψει κανείς την ειδικότητα/ τις ειδικότητες και την περιοχή/τις περιοχές που τον ενδιαφέρουν.                                                                                                                       imerisia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *