ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εστία Πιερίδων Μουσών: Φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής από τη ζωγράφο Κυριακή Γρηγοριάδου
Φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής από τη ζωγράφο Κυριακή Γρηγοριάδου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουλίου και ώρα 20.30μ.μ. στην Αστική Σχολή Κατερίνης.
Την εκδήλωση θα ντύσουν όμορφες μελωδίες και πολλές εκπλήξεις.

Το 2019 η Κυριακή Γρηγοριάδου αγκάλιασε με τα έργα της τα παιδιά του κόσμου και φέτος αγκαλιάζει τις οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να στηρίξουμε και αυτήν την προσπάθεια. Σας περιμένουμε όλους εκεί να αποδείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε!

Η Κυριακή Γρηγοριάδου γεννήθηκε το 1968 στο Νέο Κεραμίδι του Νομού Πιερίας, όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Για περισσότερα από 25 χρόνια, ασχολείται με τη ζωγραφική. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δίπλα σε δύο καταξιωμένους εικαστικούς της Πιερίας, τον Αθανάσιο Κούζογλου και τον Αθανάσιο Σταθακόπουλο. Έχει ασχοληθεί με πολλά θέματα ζωγραφικής, αλλά την κέρδισαν τα τελευταία χρόνια οι προσωπογραφίες.

Το 2019 πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση στην Αστική Σχολή της Κατερίνης, σε συνεργασία με την «Κιβωτό του Κόσμου». Το θέμα της ήταν «Τα παιδιά του Κόσμου», και ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός αφού τα χρήματα των πωλήσεων δόθηκαν για τις ανάγκες των παιδιών της οργάνωσης. Το 2020 άρχισε να προετοιμάζεται για τη έκθεση « Η Ζωή είναι Γυναίκα», όπου θα εκθέσει προσωπογραφίες υπέροχων γυναικών του τόπου της Πιερίας, που θα τις αποκαλεί «Μούσες». Πρόθεση της είναι να δείξει την κουλτούρα, τη διαφορετικότητα αλλά και την ομορφιά των γυναικών του τόπου της.

Έχει εργαστεί δίπλα στον Αθανάσιο Κούζογλου, για περισσότερα από 20 χρόνια, φτιάχνοντας ψηφιδωτά και διακοσμητικά.Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]