ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σοκ για την Πατρίδα μας! Μόνο 8,5 εκατομμύρια θα είναι ο Ελληνικός πληθυσμός το 2050!


Απειλούμεθα με εξαφάνιση, ως λαός, με τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη να ζητάει από τους παράτυπους μετανάστες να λύσουν εκείνοι το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος! Η κυβέρνηση αρνήθηκε να καλέσει τους πολύτεκνους στο σχετικό δημόσιο διάλογο!

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ και προέρχονται από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, με έναν πληθυσμό που φθίνει συνεχώς και το 2050 θα έχει πέσει από τα 11 εκατομμύρια που είναι σήμερα στα 8,5 εκατομμύρια με αρνητική δυναμική και περαιτέρω μείωσης και καθόδου.

 Και ενώ αυτά τα στοιχεία δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει, έρχεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης να υποστηρίξει ότι το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί από τους παράτυπους μετανάστες, που γενούν πολλά παιδιά σε αντίθεση με τους Έλληνες.
 Αντί να βγει και να ανακοινώσει ένα ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο κυβερνητικό πρόγραμμα για την ενθάρρυνση των νέων ανθρώπων να κάνουν περισσότερα παιδιά, ώστε να αυξηθεί φυσιολογικά ο Ελληνικός πληθυσμός.


Η δήλωση σοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σε μία δήλωση σοκ προχώρησε και, μάλιστα, επίσημα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κατά την ομιλία του στο συνέδριο «Δημογραφικό 2022 ανέφερε ότι «η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην Ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει την πληθυσμιακή μας υποχώρηση».


Δηλαδή για τον Πρωθυπουργό δε θα ήταν πιο αποτελεσματικό να δοθούν κίνητρα και διευκολύνσεις στα ζευγάρια των γηγενών Ελλήνων να γεννούν ας πούμε περισσότερα παιδιά ώστε να μην υπάρχει η «έλλειψη εργατικών χεριών» όπως την χαρακτηρίζει;

Είπε, μάλιστα, πως καθυστερούν τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχουν εργατικά χέρια!


“Πρόκειται για μία απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην έλλειψη εργατικών χεριών που παρατηρείται στον πρωτογενή τομέα και στον κλάδο των κατασκευών και όπως ξέρετε υπάρχουν ήδη φαινόμενα σοδειάς που δεν μαζεύονται, μεγάλα έργα τα οποία κινδυνεύουν σήμερα να καθυστερήσουν, επειδή πολύ απλά λείπουν από τη χώρα εργατικά χέρια.

Ταυτόχρονα, όμως, η ώριμη και κυρίως η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην Ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει και την πληθυσμιακή μας υποχώρηση”

Και η εμπειρία μας από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών, είναι μία εμπειρία θετική για την Ελληνική κοινωνία και την Ελληνική οικονομία. Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως Πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής τη χώρα των γονιών τους.

Και η εικόνα των μαθητικών μας παρελάσεων θα αποδεικνύει ότι πράγματι αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας».                         europost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *