ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: 5 εκ. ευρώ για αναπλάσεις πλατειών και κοινόχρηστων χώρων - Από το Ταμείο Ανάκαμψης στο Δήμο Κατερίνης

Κ. Κουκοδήμος: Η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που πέτυχε ποτέ ο δήμος μας, για συνολική παρέμβαση αστικών αναπλάσεων

Την προέγκριση χρηματοδότησης, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, για παρεμβάσεις σε 17 κοινόχρηστους χώρους και πλατείες στην Κατερίνη, εξασφάλισε ο Δήμος, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πρόταση που υποβλήθηκε από το Δήμο Κατερίνης, περιλαμβάνει παρεμβάσεις στον αστικό ιστό της πόλης με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Για την κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης, εργαστήκαμε πολλούς μήνες», είπε ο δήμαρχος Κατερίνης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Γ.Γ. Χωροταξίας Θύμιο Μπακογιάννη, καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος υπογράμμισε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που πέτυχε ποτέ ο δήμος μας, για συνολική παρέμβαση αστικών αναπλάσεων.

Οι 17 πλατείες και κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου Κατερίνης που εξασφαλίστηκε προέγκριση χρηματοδότησης είναι:

Πλατεία Καταφυγιωτών
ΚΧ 19ης Μαϊου (ΟΤ 505 και ΟΤ 499)
Πλατεία Τιμίου Σταυρού-Σχολείου
Πλατεία Βενιζέλου-Κουντουριώτου
ΚΧ Δεσπερών-Ευαγγελικά
ΚΧ Παυσανία-Πλαστήρα
ΚΧ Μαρδοχαίου-Πλαστήρα
Πλατεία Αγίας Άννας
Πλατεία Πριάμου Σ. Σταθμού
ΚΧ Θέτιδος-Π. Σουμελάς
ΚΧ Παναγίας Σουμελάς
Πλατεία Τραπεζούντος-Βότση
ΚΧ Πάροδος Δημοκρίτου
ΚΧ Στα Ευαγγελικά-Νικ. Λύτρα
Χώρος πλατείας Χαιρωνείας
ΚΧ Εργατικών κατοικιών Αγίου Σάββα

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]