ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μύκονος: Ελλείψει λιονταριών Άραβες άνοιξαν 200 σαμπάνιες στο Nammos για champagne shower

Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν και τα περίφημα “champagne showers” στη Μύκονο δίνουν και παίρνουν. Μπορεί ο κόσμος να μην είχε να ζεσταθεί το χειμώνα αλλά η ελίτ που διαχειρίζεται την εξόρυξη του μαύρου χρυσού ξέρει να διασκεδάζει το καλοκαίρι. Τα λιοντάρια και οι τίγρεις δεν έφτασαν ποτέ φέτος το καλοκαίρι οπότε θα πρέπει να αρκεστούν σε “παραδοσιακές συνήθειες”.

Μια συνήθεια των Αραβων πελατων, οι οποίοι ξοδεύουν τα λεφτά τους με κάθε τρόπο είναι και η υπερκατανάλωση σαμπάνιας

Το Nammos και άλλα κλαμπ του νησιού προσφέρει νόμιμα και φορολογητέα αυτού του είδους τη δυνατότητα όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το πρώτο θέμα και ο Φρίξος Δρακοντίδης.

Όσοι ανοίγουν τις σαμπάνιες, συνήθως δεν τις πίνουν, αλλά τις παραγγέλνουν για να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους.                                       flash.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]