ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αρχέλαος Κατερίνης: Σάρωσαν οι αθλητές του στο διεθνές τουρνουά πάλης στο Μλαντένοβατς της Σερβίας. 1η στο βάθρο η Ελλάδα στο ομαδικό.

Με πολλά μετάλλια και πολλές εμπειρίες γύρισαν από την Σερβία οι αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης.

Γενικά η Ελληνική αποστολή με συμμετοχή των ομάδων Αρχέλαος Κατερίνης, Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων και Λεωνίδας Πάλη Σπάρτη κέρδισε πολλά μετάλλια και πήρε το κύπελλο στο ομαδικό.

Οι Παίδες αθλητές του Αρχελάου Κατερίνης που διακρίθηκαν:

– Λευτέρης Παππάς 1ος Χρυσό Μετάλλιο

– Κορδονούλης Χαράλαμπος 2ος Ασημένιο Μετάλλιο

– Σουλής Δημήτρης 3ος Χάλκινο Μετάλλιο

– Ευθυμιάδης Θανάσης 3ος Χάλκινο Μετάλλιο

– Μενέλαος Βούλγαρης 3ος Χάλκινο Μετάλλιο

Οι Παμπαίδες αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης που διακρίθηκαν:

– Ζινίσα Νίκος 1ος Χρυσό Μετάλλιο

– Τσεντίδης Παύλος 2ος Ασημένιο Μετάλλιο

– Ευθυμιάδης Γρηγόρης 3ος Χάλκινο Μετάλλιο


1 of 7
-+


Όλοι οι αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης που αγωνίστηκαν και δεν διακρίθηκαν έδωσαν δυνατά ματς και κέρδισαν τις εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν σε μελλοντικούς αγώνες.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης και στα υπόλοιπα παιδιά και προπονητές της Ελληνικής αποστολής.

Την Ελληνική αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Σάββας Τσεντίδης (Αρχέλαος), Βασίλης Μότσιος (Τρίκαλα) και Αποστολής Μανουηλίδης (Σπάρτη).

Συγχαρητήρια στους προπονητές του Αρχέλαου Κατερίνης Σάββα Τσεντίδη και Κώστα Ταμό για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Newsletter - Ενημέρωση κάθε ημέρα στο email σας με νέα από το olympiobima.gr.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]