ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΛ.Π.ΠΙ. στο 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ βουνού

ΕΛ.Π.ΠΙ. Καλοκαίρι 2022!

Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και στην Πιερία. Η βενζίνη, πετρέλαιο και αέριο στα ύψη, μαζί με τα είδη καθημερινής ανάγκης και το κόστος ζωής κυριολεκτικά γίνεται δυσβάσταχτο για πολλούς συμπολίτες μας.


Ταυτόχρονα η Μύκονος και η Σαντορίνη «βουλιάζουν» από ‘Ντράγκες’ και τζάμπα μάγκες, που μόλις έρθει ο γνωστός λογαριασμός , λιποθυμάνε !

Όμως για τους Ελεύθερους Ποδηλάτες Πιερίας η συνταγή είναι γνωστή : «σαν την Πιερία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!»

Αυτό το Σαββατοκύριακο 25/26-6-2022 ανεβαίνουμε -πάντα με ποδήλατα- στον Αγιο Δημήτριο Ολύμπου και …Πιερίων, στο 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δάσους !

Αλήθεια γνωρίζατε ότι ο Άγιος Δημήτριος είναι χτισμένος κυριολεκτικά πάνω στον Όλυμπο και στα Πιερία Όρη – Τίταρος , που είναι η φυσική συνέχεια των Πιερίων που τα συνδέει με τα Καμβούνια Ορη (Λάρισα).

Οσοι έχουν την φυσική κατάσταση και θέλουν ,μπορούν να ακολουθήσουν με ποδήλατα, αλλιώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν λεωφορεία. Θα έχει συχνή ανταπόκριση ειδικά για το διήμερο.

ΠΙΕΡΙΑ «Τόπος να ζεις, τρόπος ζωής και με ποδήλατο!»


Συντονιστής

ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *