ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση περιπτέρου στην οδό 19ης Μαΐου

Με προτεραιότητα την απελευθέρωση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων για τους πεζούς και τη λειτουργική – αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες ενέργειές του, για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης απομάκρυναν το κουβούκλιο περιπτέρου στην οδό 19ης Μαΐου 33 (μετά την οδό Ζαλόγγου στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς). Της αποξήλωσης, προηγήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών.Ειδικότερα, μετά τη λήξη μίσθωσης της σχετικής άδειας λειτουργίας του, με εισηγήσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, λήφθηκε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο για την κατάργησή του και ακολούθησε η απομάκρυνση του κουβουκλίου.


Τις εργασίες απομάκρυνσης συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης, σύμφωνα με τον οποίο, το πρόγραμμα της απομάκρυνσης των κενωθέντων περιπτέρων είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]