ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: 110 υπάλληλοι Κοινωφελούς Εργασίας έπιασαν δουλειά
Με 110 νέους υπαλλήλους, με σύμβαση εργασίας 8 μηνών, ενισχύεται ο Δήμος Κατερίνης στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Βάσει του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν από σήμερα σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του Δήμου.
Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Κώστα Λιακόπουλο, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και προέδρους οργανισμών που ενημέρωσαν – με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους – τους νέους εργαζόμενους για τους τομείς απασχόλησής τους:

 «η δραστηριοποίηση των υπαλλήλων, νέων και παλιών, συνεχίζει να γίνεται με προγραμματισμό που εκπονείται ανάλογα με τις πάγιες ανάγκες καθώς και με τις ανάγκες που εκτάκτως μπορεί να προκύπτουν, με έμφαση τους τομείς της καθημερινότητας (καθαριότητα, πράσινο, διοικητικές, οικονομικές υπηρεσίες κ.α.)».

Με την προσθήκη των νέων εργαζομένων είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Κατερίνης στους δημότες του.


 

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

<