ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σε Έλληνα ένα από τα βραβεία Olympus Image of the Year Award 2021Ο Βασίλης Κόκκορης κέρδισε βραβείο στον διαγωνισμό Olympus Image of the Year Award 2021 για εικόνα μέσω του μικροσκοπίου.

Ο διαγωνισμός αφορούσε Αφρική, Ευρώπη και Ασία. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται τα σπόρια του μύκητα. Οι μύκητες αυτοί ζουν στο έδαφος.

Ο φακός φτάνει σε κλίμακα ενός δεκάτου του χιλιοστού και η τεχνική, που χρησιμοποιεί ο Έλληνας φωτογράφος είναι κάτι σαν τομογραφία, όπως εξηγεί στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΟΜΙΚΡΟΝ 3».
ertnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *