ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Φεστιβάλ Πάρκου Δήμου Κατερίνης: Μία μεγάλη αγκαλιά εθελοντών στη γιορτή της άνοιξης
Οι εθελοντές – εθελόντριες, άτομα όλων των ηλικιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Φεστιβάλ Πάρκου, σε όλο το φάσμα των θεματικών ενοτήτων της διοργάνωσης, συμβάλλοντας σε μια μοναδική για τους επισκέπτες εμπειρία.

Με το χαμόγελο, την ευγένεια προς τους επισκέπτες, την συμμετοχή τους, τη δημιουργική συνεργασία με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και με όλους τους συντελεστές, όχι μόνο ενεργοποίησαν τα ενδιαφέροντά τους, αλλά συνέβαλαν στην επιτυχία της ανοιξιάτικης γιορτής.
1 of 11Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε όλα τα επίπεδα με έμφαση στην υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια των επισκεπτών, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και αναμφισβήτητα ο ρόλος που διαδραμάτισαν οι εθελοντές ήταν καθοριστικός.

Τους ακούραστους εθελοντές για την συνδρομή και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και για τον πολυδιάστατο ρόλο που επιτέλεσαν συγχαίρει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Το 1ο Φεστιβάλ Πάρκου πέτυχε και απόδειξη είναι η τεράστια συμμετοχή των δημοτών και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας όλων των ηλικιών, που μαζί με τους συνεργάτες, το προσωπικό του δήμου μας, εργάστηκαν εντατικά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοιξη στο πάρκο μας».


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *