ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος πραγματοποίησε ομιλία χθές στην ΚατερίνηΚαταπέλτης προς το σάπιο πολιτικό σύστημα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην ομιλία του την Κυριακή (29/5/2022) στην Κατερίνη.
Έγινε αναφορά στην Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Οθωμανούς και στους προδότες που ανοίγουν κερκόπορτες. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Η λύση είναι εδώ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


f.b. Ελληνική λύση

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *