ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σκουπίδια και πάλι στον Πέλεκα
Μετά από ενημέρωση του Συλλόγου από κατοίκους και επαγγελματίες της Περιοχής του «Πέλεκα» βρεθήκαμε σ ’αυτό το χώρο, στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά και διαπιστώσαμε την συσσώρευση σκουπιδιών καθώς και αποδείξεις καύσεις μέρους αυτών. 

Μία συνήθης εικόνα των τελευταίων ετών στην ευρύτερη περιοχή του Πέλεκα που εγκυμονεί κινδύνους για το περιβάλλον και υποβαθμίζει την περιοχή του. Πάντοτε μετά από παραινέσεις των κατοίκων της περιοχής και του συλλόγου πραγματοποιούνται παρεμβάσεις από τον Δήμο χωρίς όμως να επαρκούν και να λύνουν ολιστικά το θέμα «Πέλεκας».


Σε συνέχεια των 14 χρόνων αγώνα του Συλλόγου μας για την αναβάθμιση της περιοχής και του ποταμού Πέλεκα.

Απαιτούμαι:Το καθορισμό της παρόχθιας περιοχής.
Την κατασκευή όλων των απαιτούμενων αντιπλημμυρικών έργων του ποταμού για την προστασία του Δήμου μας.
Την αποκατάσταση των Δημοτικών υποδομών πέριξ της κοίτης του ποταμού.
Την επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε από την κατασκευή του τμήματος της περιφερειακής οδού στην πρόσβαση των αγροτών στους αγρούς τους.

Όλα αυτά τα χρόνια στόχος και όνειρο των αγώνων μας ήταν και είναι να γίνει το ποτάμι μας ο Πέλεκας, η καρδιά της Πόλης μας, της Κατερίνης μας.Το Δ.Σ του Συλλόγου “ Πρωτοβουλία για τον Πελέκα”

Μάιος 2022Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *