ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Βενζίνη όπως χρυσός: Παιχνίδι αισχροκέρδειας στις πλάτες των πολιτών, επέστρεψε το... μπιτόνι (εικόνα)
Εκρηκτική είναι η κατάσταση στην αγορά των καυσίμων καθώς η απλή αμόλυβδη έχει φτάσει στα 2,19 και το πετρέλαιο κίνησης σχεδόν στα 1.9 παρά την επιδότηση των 15 λεπτών στο λίτρο.


Που εντοπίζεται η ακριβότερη τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης στη χώρα μας;

Φαίνεται πως οι επιτήδιοι βρήκαν την ευκαιρία να συνεχίσουν το κερδοσκοπικό τους παιχνίδι ειδικά σήμερα που επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στο λεκανοπέδιο λόγω της στάσης εργασιας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Την ίδια στιγμή όλο και συχνότερο είναι το φαινόμενο να πηγαίνουν πολίτες σε βενζινάδικα με... μπιτόνι.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός προανήγγειλε στην ουσία την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και την επιδότηση έως το ποσό των 600 ευρώ στα πανάκριβα τιμολόγια ρεύματος, παραταύτα η όποια οικονομική ανακούφιση προκύψει για τους καταναλωτές θα εξανεμισθεί από τις συνεχείς ανατιμήσεις στα καύσιμα. Κοινώς ότι πάρουμε για το ρεύμα θα το δώσουμε για το βενζινάδικο.
Στην Αμοργό η υψηλότερη τιμή βενζίνης στην Ελλάδα

Ίδια και χειρότερη είναι η κατάσταση στα νησιά και συγκεκριμένα στις Κυκλαδες όπου εκεί η μέση έχει φτάσει στα 2,349 ευρώ και το πετρέλαιο κίνησης έχει υπερβεί τα 2 ευρώ (2.074).


Στα Δωδεκάνησα 2,291 ευρώ, σε Κέρκυρα- Κεφαλλονιά 2,214 ευρώ, στη Λευκάδα 2,217 ευρώ, στην Κρήτη 2,21- 2,22 ευρώ, ακόμα και στην Ευρυτανία 2,264 ευρώ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Καυσίμων στην Αμοργό εντοπίζεται η ακριβότερη τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης η οποία αγγίζει τα 2,5 ευρώ και αυτομάτως γίνεται η υψηλότερη σε όλη την Ελλάδα.Dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *