ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι Πιερίδες κόρες για τη μητέρα
Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, στις 8 Μαΐου 2022, πληθώρα δρώμενων σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η ελάχιστη τιμή και ο σεβασμός της ανθρωπότητας στις μανάδες απανταχού της γης.
Μετά από διετή αναστολή των δράσεων λόγω της γνωστής πανδημίας, ο πολιτιστικός σύλλογος «ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ» υλοποίησε και φέτος τη δράση αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας, προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να εκφράσουν την αγάπη τους στην τροφό και δημιουργό τους, μέσω ζωγραφιών και άλλων κατασκευών.

Επίσης να συμμετάσχουν σε σειρά χειροποίητων δημιουργικών προτάσεων, όπως αποτύπωσης ευχών, να σκιαγραφήσουν στα προσωπάκια τους φιγούρες από τους αγαπημένους τους φίλους των παραμυθιών και να απολαύσουν τις μπαλονοκατασκευές.

Παράλληλα να επιλέξουν τα λουλούδια που θα χαρίσουν στις μητέρες τους, ως δείγμα της ευγνωμοσύνης τους.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ» , Πέγκυ Αλεξίου και τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προσπάθησαν και πέτυχαν να προσφέρουν ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές στις ψυχές των παιδιών που βρέθηκαν στο πάρκο Κατερίνης, όπου και η υλοποίηση της πρωτοβουλίες … των Πιερίδων Κοριτσιών.

Χρόνια πολλά, Μάνα, Μητέρα, Μαμά.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *