ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εστία Πιερίδων Μουσών: «Σεργιανίζοντας στην παράδοση του τόπου μας μέσα από το πέρασμα του χρόνου»
Εστία Πιερίδων Μουσών: «Σεργιανίζοντας στην παράδοση του τόπου μας μέσα από το πέρασμα του χρόνου»Το Σάββατο 28 Μαϊου 2022 στις 19:00 στο Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες «ΑΡΧΟΝΤΙΚΌ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τίτλο «Σεργιανίζοντας στην παράδοση του τόπου μας μέσα από το πέρασμα του χρόνου».

Θα παρουσιαστούν φορεσιές και χοροί από τις περιοχές που διδάσκονται.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Εφορεία Χορευτικού και Ιματισμού της ΕΠΜ Κατερίνης στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών Μουσών 2022.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *