ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη Γιορτή της Μητέρας


Μητέρα. Μία λέξη που μέσα της κρύβει χιλιάδες συναισθήματα. Την άνευ όρων αγάπη, τη στοργή, τη φροντίδα, μία λέξη που φέρνει στο νου το άρωμά της, το βλέμμα της, την αγκαλιά της, που όσων χρονών κι αν είσαι πάντα θα χωράς μέσα της και πάντα θα επιστρέφεις σε αυτήν για να αναθαρρεύεις και να συνεχίζεις τη ζωή σου.
Η Γιορτή της Μητέρας δεν είναι μόνο η προσφορά ενός λουλουδιού ή ένα τηλεφώνημα για το “χρόνια πολλά, μαμά”. Είναι ημέρα ευγνωμοσύνης, για όσα μία μητέρα προσφέρει, για τον αναντικατάστατο ρόλο της, για τα ξενύχτια στο πλάι μας, όταν αρρωσταίναμε, για το χτυποκάρδι της όταν χτυπούσαμε στο παιχνίδι τα γόνατά μας, για την υπερηφάνεια της, όταν αποφοιτήσαμε από το σχολείο και για το χάδι της, όταν φύγαμε από κοντά της και ανοίξαμε τα φτερά μας με εφόδια τα λόγια της, την αγάπη της και την υπόσχεση, πώς ό,τι και να μας συμβεί αυτή θα είναι πάντα εκεί.


«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει. Που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου»

Οδυσσέας Ελύτης

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις μητέρες, σε αυτές που προσπαθούν να γίνουν, αλλά και στις μητέρες της καρδιάς, χρόνια μας πολλά!Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

<