ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η υλοποίηση του έργου αντιμετώπισης διάβρωσης των ακτών ΠαραλίαςΤο έργο για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών Παραλίας, συνεχίζεται και όλες οι προσπάθειες των αρμόδιων υπηρεσιών επικεντρώνουν στην ολοκλήρωσή του, είπε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, με πρωτοβουλία του δημάρχου, το σώμα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του έργου, από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας με αφορμή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για διακοπή του έργου, τόνισε ότι η εταιρία δεν διέκοψε ποτέ τις εργασίες όμως έπρεπε να εξασφαλίσει επιπλέον άδειες, αλλά και να αποσαφηνίσει με επιπλέον διαδικασίες ζητήματα που αφορούν τη μελέτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην Παραλία έχει ήδη εγκατασταθεί η εταιρεία, ενώ η χαμηλή ένταση εργασιών, οφείλεται στη συμβατική υποχρέωση της, για μη διατάραξη της περιοχής εν μέσω τουριστικής περιόδου. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εργασίες θα ενταθούν από το Φθινόπωρο, ενώ το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.Στη σημασία της υλοποίησης του έργου, αναφέρθηκε και ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση με στόχο την προστασία των ακτών της Παραλίας και των περιουσιών. «Είναι ένα έργο απολύτως απαραίτητο για την Παραλία και οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται εντατικά για την υλοποίησή του» κατέληξε ο κ. Κουκοδήμος.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *