ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Προσβάσιμος Τουρισμός – Παραλία για όλους

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ SEATRACΚυριακή 22/05 & ώρα 12 μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Κατερίνης

Η εκδήλωση «ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Παραλία για όλους στον Δήμο Κατερίνης» στο πλαίσιο της οποίας, θα βραβευθούν οι εθελοντές του Δ. Κατερίνης για τα seatrac για την προσφορά τους στην εθελοντική δράση του δήμου «Γίνε κι εσύ εθελοντής του δήμου για τα SEATRAC” το καλοκαίρι του 2021., θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Κατερίνης (Συνεδριακή Αίθουσα – Ισόγειο).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτριος Νικόλσκυ*, ο οποίος θα αναλύσει την «Πρόσβαση στην συμπερίληψη» ενώ οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού και Τεχν. Υπηρεσίας , Μαρία Τερζίδου και Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τα Seatrac και τις συνοδές εγκαταστάσεις προσβασιμότητας του Δήμου Κατερίνης, την σημασία του Προσβάσιμου Τουρισμού στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την δράση των εθελοντών του Δ. Κατερίνης το καλοκαίρι του 2021 καθώς και για την σημαντική αλυσίδα αρμοδιοτήτων της Τεχνικής Υπηρεσίας στην προσβασιμότητα των ΑμεΑ στη θάλασσα.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

12:00 Έναρξη – Χαιρετισμοί

12:10 «Η Πρόσβαση στη συμπερίληψη»

Δημήτριος Νικόλσκυ. Προϊστ. Πολιτικών ενίσχυσης παιδιών με αναπηρία στο Υπουργείο Εργασίας & Κοιν. Υποθέσεων. Πρ. Ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη».

12:30 «Προσβάσιμος Τουρισμός στον Δ. Κατερίνης.»

Μαρία Τερζίδου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Κατερίνης

12:45 «Seatrac – Η αλυσίδα αρμοδιοτήτων της Τεχν. Υπηρεσίας του Δ. Κατερίνης.»

Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Δ. Κατερίνης

13:00 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ SEATRAC

Ο Δήμος Κατερίνης πρωτοστάτησε στην εισαγωγή των Seatrac στις παραλίες του, με πέντε τον αριθμό, και υποστήριξε την ορθή λειτουργία τους ούτως ώστε αυτά να είναι χρήσιμα σε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες, με την δημιουργία εθελοντικής ομάδας το καλοκαίρι του 2021.

Αποτέλεσμα όλων των προσπαθειών υπήρξε η βράβευση του Δήμου Κατερίνης στα Tourism Awards 2002, στην κατηγορία “Sustainability & Covid-Safe Practices & Services / Προσβάσιμος τουρισμός”.

Δήμος Κατερίνης

“Γίνε κι εσύ εθελοντής στον Δήμο σου για τα Seatrac! “

Η εθελοντική δράση μας στοχεύειστην περιφρούρηση της αδιάκοπης λειτουργίας των Seatrac
στην ενημέρωση
στην ευαισθητοποίηση

Επειδή οι ακτές μας πρέπει να είναι διαρκώς προσβάσιμες και να είναι μόνο φιλικές για τα ΑμεΑ.

Επειδή ο Δήμος αλλά και όλοι εμείς νοιαζόμαστε!*Ο κ. Δημήτρης Νικόλσκυ είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα και Έρευνα Αγοράς. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο Λονδίνο και την Αθήνα, στο κλάδο της διαφήμισης και έρευνας αγοράς. Πλέον εργάζεται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ως προϊστάμενος πολιτικών ενίσχυσης παιδιών με αναπηρία.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες του Συμβουλίου της Ευρώπης, με μακρά εμπειρία ως εθνικός εκπρόσωπος στην ομάδα Υψηλού Επιπέδου για την Αναπηρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μέλος της εθνικής επιτροπής για την προσβάσιμη πόλη της Ευρώπης.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνείς διασκέψεις για τα δικαιώματα των ΑμεΑ και ως εμπειρογνώμονας σε προγράμματα συνεργασίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τρίτων Χωρών. Είναι Πρόεδρος στο Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» και αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *