ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατασκευή δικτύου ομβρίων στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος)
Ένα πρόβλημα που διαχρονικά ταλαιπωρεί τους επισκέπτες στα Κοιμητήρια του Αγίου Λαζάρου βρίσκει τη λύση του. Ο λόγος για την κατασκευή από τη ΔΕΥΑΚ, δικτύου ομβρίων, προκειμένου να μην πλημμυρίζει η είσοδος των νεκροταφείων σε κάθε βροχόπτωση.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το δίκτυο ομβρίων τίθεται άμεσα σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται και να γίνεται απρόσκοπτα η διέλευση των επισκεπτών κατά την είσοδο και έξοδό τους, στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Στη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών, που όπως ανέφερε εντάσσονται στις προγραμματισμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος).

«Με την κατασκευή του δικτύου, το τεχνικό μας τμήμα φρόντισε για την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος πλημμυρικών φαινομένων μετά από κάθε βροχόπτωση, με το οποίο έρχονταν αντιμέτωποι οι επισκέπτες» σημείωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *