ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στην Κατερίνη

Επισκέφτηκε το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) του Διεθνούς Πανεπιστημίου ΕλλάδοςΤην ικανοποίησή του εξέφρασε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος ο οποίος επισκέφτηκε το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Ο Υφυπουργός επισκέφτηκε τους φοιτητές που βρισκόταν σε διαδικασία εκλογών για την ανάδειξη διοικητικών συμβουλίων και συνομίλησε μαζί τους.

Σε δήλωση του ο υφυπουργός είπε :

“Πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο τμήμα το οποίο προσφέρει σε μία πολύ σημαντική παράμετρο της ελληνικής οικονομίας, την εφοδιαστική αλυσίδα. Είναι ένα τμήμα απαραίτητο για τη χώρα. Χάρηκα που είδα το πνεύμα που επικρατεί μεταξύ των μελών ΔΕΠ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τους φοιτητές. Επισκέφθηκα και τους φοιτητές που σήμερα είχαν εκλογές. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από όσα είδα. Είναι ένα τμήμα το οποίο θα στηρίξουμε”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. ΣυρίγοςΤα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν μεταξύ άλλων στην περεταίρω διασύνδεση του Τμήματος με την αγορά εργασίας και τα θέματα φοιτητικής μέριμνας όπως η πιθανότητα να στεγάζονται σε φοιτητικές εστίες. “Το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός σε μια τέτοια προσπάθεια. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις”, υπογράμμισε

Σε ανάρτηση του ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος αναφέρει το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Κατερίνη, έχει ένα αξιολογότατο έργο.

“Έργο που το πιστοποιούν τα 300 άρθρα των καθηγητών του σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, τα 25 ερευνητικά του έργα, χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκούς, εθνικούς και ιδιωτικούς πόρους, η πρωτιά του σε χρηματοδοτήσεις μεταξύ των Τμημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Επίσης, το τεκμηριώνει η υψηλή θέση που κατέχει στην προτίμηση για δεκάδες επιτυχόντες των Πανελληνίων. Και πως να μην συμβεί αυτό, άλλωστε, όταν το 84% των πτυχιούχων του απορροφάται από την αγορά μέσα σε ένα 6μηνο μετά το πέρας των σπουδών τους. Επιπροσθέτως, εξετάσθηκαν οι περαιτέρω προοπτικές διασύνδεσης του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας της πόλης μας με την αγορά εργασίας, η αναβάθμιση των παρεχόμενων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του και η προοπτική κάλυψης αναγκών φοιτητικής στέγασης.

Τον υφυπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και ξενάγησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Δημήτρης Τριανταφύλλου, μέλη του Διοίκησης και καθηγητές.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *