ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρώτη Επίσκεψη Δημ Σχολείου στο Εκθετήριο – ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Διεύθυνση και τους δασκάλους του σχολείου που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας.Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 ο Όμιλός μας μετά πρόσκληση που αποστείλαμε, υποδέχθηκε στο χώρο του Εκθετηρίου το Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης του Δήμου Κατερίνης.

Η πρόσκληση προς το Δημοτικό Σχολείο είχε συμβολικό χαρακτήρα διότι σε αυτό φοιτούν και παιδιά με καταγωγή από την Νεοκαισάρεια. Στόχος μας ήταν προ της ενάρξεως της λειτουργίας του Εκθετηρίου, να είναι το πρώτο σχολείο που θα επισκεπτόταν το χώρο.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Διεύθυνση και τους δασκάλους του σχολείου που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας.

Το σύνολο των μαθητών που επισκέφθηκαν το χώρο εξέφρασαν την έκπληξή τους και τον ενθουσιασμό τους από την εμπειρία της επίσκεψης στο Εκθετήριο. Το ενδιαφέρον των μαθητών προς τα εκθέματα και την γνώση που αποκόμισαν ήταν μεγάλο. Η συμπεριφορά τους και ο σεβασμός προς το χώρο και τα ευρήματα ήταν άψογος. Αξίζει πολλά συγχαρητήρια το σύνολο των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου της Ανδρομάχης για την εξαιρετική εικόνα του συνόλου των μαθητών που φοιτούν εκεί.Για εμάς τα μέλη του Ομίλου μας, ήταν ιδιαίτερη στιγμή διότι μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς και δύσκολης προσπάθειας το όραμά μας έγινε πραγματικότητα. Να αποτελέσουν τα ευρήματα και ο χώρος του Εκθετηρίου πηγή γνώσης, για την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και αφορμή παράλληλα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά σχολεία και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου αλλά και μεμονωμένοι ιδιώτες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν το χώρο του Εκθετηρίου. Δυστυχώς για καθαρά πρακτικούς λόγους δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε αυτό το ενδιαφέρον. Κυρίως γιατί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Όμιλός μας θα επικεντρωθεί στις έρευνες για τα νέα παλαιοντολογικά ευρήματα.

Ευελπιστούμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να μπορούμε να αποδώσουμε στο ευρύτερο κοινό το χώρο του Εκθετηρίου εμπλουτισμένο με νέα ευρήματα εξίσου σημαντικά με τα υπάρχοντα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης του Δήμου Κατερίνης στο Εκθετήριο του «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ»


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *