ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πικετοφορία ενάντια στη συμφωνία για τις βάσεις

Πικετοφορία στην Κατερίνη διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας, ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις και την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούςΠικετοφορία στην Κατερίνη διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας, ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις και την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Πιερίας, Γιάννης Κηπόπουλος, ο οποίος κάλεσε σωματεία και φορείς του κινήματος, συνολικότερα τον λαό της περιοχής, να παλέψει για την ακύρωση της συμφωνίας, για την απεμπλοκή της χώρας από τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.
Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησε μαχητική πορεία στον πεζόδρομο της Κατερίνης, όπου κυριάρχησαν συνθήματα όπως «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», «έξω το να το να φύγουν οι βάσεις καμία συμμετοχή στις επεμβάσεις


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *